Madárriasztó készülék, Super BirdXpeller Pro

435.864 Ft
Termék kategória: 
Madárriasztó készülék, Super BirdXpeller Pro
Szállítási idő: 
megrendelésre
Cikkszám: Super BirdXpeller Pro hangfrekvenciás madárriasztó készülék

A SUPER BIRDXPELLER PRO madárriasztó készülék  ellenséges környezetet hoz létre, amely elriasztja a madarakat, és egyéb kártevőket.

NAGY TERÜLETEKHEZ

A SUPER BIRDXPELLER PRO madárriasztó készülék erőteljes veszélyfelhívásokat sugároz ki, amelyek megelőzik a madarak saját védelmi jelzéseit. Ezeknek a hangoknak a jellegzetes hangmagasságát, intenzitását, időzítését, és komplex jellegét a madarak az életüket fenyegetőként észlelik. Izgatottá, dezorientálttá válnak, és arra kényszerülnek, hogy visszavonuljanak az adott területről.

Sokoldalú, tiszta, és hosszantartó

Környezetileg biztonságos, és hatékony ellenőrzést, biztosít hosszú időszakon keresztül.

Szabadalmaztatott, bevált technológia

Az állatok különböző hangokra adott hallási reakcióinak, és idegrendszeri reakcióinak többéves kutatása vezetett a BIRDXPELLER PRO kifejlesztéséhez.
Használható mindenhol, ahol a madarak és egyéb kártevők problémát jelentenek.
Egy nagy érzékenységű fotocella lehetővé teszi a hajnali, vagy alkonyati automatikus lekapcsolás beállítását. Egy külön kapható napelem az egységet az egész szezonban felügyelet nélkül működteti.

Elhelyezés, lefedés: A legjobb eredményekhez a készüléket a szezon elején kell telepíteni, hogy elbátortalanítsák a madárpopulációkat területeik „kisajátításától”

Egy egység a leghangosabb beállításnál megközelítőleg 2,4 hektár(24.000 m2) területet fed le. A lefedés változik a tereppel, és a védendő terület általános alakjával.
A SUPER BIRDXPELLER PRO még hatásosabb, ha egy integrált kártevő ellenőrzési program részeként használják, amely vizuális riasztó eszközöket és fizikai gátakat kombinál hangfejlesztő egységekkel.

BIRDXPELLER PRO SPECIFIKÁCIÓ
Energia szükséglet: 12 volt egyenáram
Hangnyomásszint:105-110 dB 1méter
Frekvenciatartomány:3-5 kHz
 

Súly: 0 kg
Madárriasztó készülék, Super BirdXpeller Pro
Méretek: 0 cm × 0 cm × 0 cm