Galambriasztó készülék, BirdXpeller Pro

245.872 Ft
Termék kategória: 
Galambriasztó készülék, BirdXpeller Pro
Szállítási idő: 
megrendelésre
Cikkszám: BirdXpeller Pro hangfrekvenciás madárriasztó készülék

A BIRDXPELLER PRO galambriasztó készülék ellenséges környezetet hoz létre, amely elriasztja a madarakat, és egyéb kártevőket.

NAGY TERÜLETEKHEZ

A BIRDXPELLER PRO galambriasztó készülék erőteljes veszélyfelhívásokat sugároz ki, amelyek megelőzik a madarak saját védelmi jelzéseit. Ezeknek a hangoknak a jellegzetes hangmagasságát, intenzitását, időzítését, és komplex jellegét a madarak az életüket fenyegetőként észlelik. Izgatottá, dezorientálttá válnak, és arra kényszerülnek, hogy visszavonuljanak az adott területről.

Sokoldalú, tiszta, és hosszantartó

Környezetileg biztonságos, és hatékony ellenőrzést, biztosít hosszú időszakon keresztül.

Szabadalmaztatott, bevált technológia

Az állatok különböző hangokra adott hallási reakcióinak, és idegrendszeri reakcióinak többéves kutatása vezetett a BIRDXPELLER PRO kifejlesztéséhez.
Használható mindenhol, ahol a madarak és egyéb kártevők problémát jelentenek.
Egy nagy érzékenységű fotocella lehetővé teszi a hajnali, vagy alkonyati automatikus lekapcsolás beállítását. Egy külön kapható napelem az egységet az egész szezonban felügyelet nélkül működteti.

Elhelyezés, lefedés: A legjobb eredményekhez a készüléket a szezon elején kell telepíteni, hogy elbátortalanítsák a madárpopulációkat területeik „kisajátításától”

Egy egység a leghangosabb beállításnál megközelítőleg 0,4 hektár(4000m2) területet fed le, általában ovális alakban. A lefedés változik a tereppel, és a védendő terület általános alakjával.
A BIRDXPELLER PRO még hatásosabb, ha egy integrált kártevő ellenőrzési program részeként használják, amely vizuális riasztó eszközöket és fizikai gátakat kombinál hangfejlesztő egységekkel.

BIRDXPELLER PRO SPECIFIKÁCIÓ
Energia szükséglet: 12 volt egyenáram
Hangnyomásszint:105-110 dB 1méter
Frekvenciatartomány:3-5 kHz
 

Súly: 0 kg
Galambriasztó készülék, BirdXpeller Pro
Méretek: 0 in × 0 in × 0 in